Selecteer een pagina

RUIMWERK
Wij creëren ruimteZodat u beter kunt werken.

“”De enige wijsheid die echt telt, is weten dat je niets weet.” Socrates – filosoof (470 – 399 voor Christus)

WIE ZIJN WIJ?

Als industrieel ontwerper is Kim betrokken bij een grote variatie van internationale innovaties. Zoals bijvoorbeeld huishoudelijke apparaten, recyclebare meubels, gebruiksvriendelijke software, duurzame energie etc. Hierbij heeft Kim een sterke focus op ‘echte’ duurzaamheid.

Bij ieder project gaat het er steeds om te bepalen wat je wilt bereiken om vervolgens een oplossing te vinden om dat nog beter, slimmer, efficiënter en relevanter te doen. 

Die instelling heeft Kim ook bij het creëren van ruimte voor werk. Al in 1998 was Kim een van de grondleggers van innovatieve kantoorwerk concepten, met projecten voor o.a. ING Bank, De Belastingdienst en DiverseyLever. 

Ir. Kim van Wagtendonk

kim@ruimwerk.nl

mobiel 06 22 23 37 95

Daan is echt wat je noemt een multitalent. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij al veel verschillende werelden leren kennen, en goed ook.

Als HBO bedrijfskundige behaalde hij ook zijn Wft diploma’s, werkte in de financiële diensten sector en rolde van daaruit als vanzelfsprekend in werk ondersteunende activiteiten als facility services en onroerend goed.

Zijn onderzoekende aard stelt hem in staat die details te achterhalen die er echt toe doen. Hij bewees dit al in de duurzame energiesector en het onderwijs, zowel in marktaanpak als in pragmatisch mensen dingen bijbrengen.

Daan de Bont

daan@ruimwerk.nl

mobiel 06 53 24 64 66


 uimwerk creëert ruimte - om te kunnen werken - conceptontwikkeling, design & inrichting, bouwmanagement.

RUIMWERK Wij creëren ruimte. Zodat u beter kunt werken. – conceptontwikkeling, design & inrichting, bouwmanagement –

 

Project: CITO
Opdrachtgever: CITO
Oppervlakte: 10.000m2
Projecttype: Design & Build

Project: QPS
Opdrachtgever: QPS
Oppervlakte: 500m2
Projecttype: Design & Build

Project: Fellenoord
Opdrachtgever: OVG/EDGE
Oppervlakte: 25.000m2
Projecttype: Bouwmanagement