Selecteer een pagina

RUIMWERK
Wij creëren ruimteZodat u beter kunt werken.

“Een succesvol project kenmerkt zich door het realiseren van verwachtingen van betrokkenen. Marcel pakt dit fantastisch op door het integraal managen van vraagstukken, hiaten en processen, waardoor deadlines en afspraken behaald worden.” Jeroen Post – Senior Development Manager – EDGE

FELLENOORD – EINDHOVEN

Reeds eerder ontwikkelde EDGE, voorheen OVG, een gebouw aan dezelfde straat. Rond 2015 startte OVG de herontwikkeling van het gebied Fellenoord.

Hier stond een complex van ruim 40.000 m2 dat dienst deed als hoofdkantoor van de Rabobank in Brabant. Het eerste deel werd gesloopt en een nieuw gebouw werd eind 2017 opgeleverd. OVG kocht de overige grond inclusief een pand uit de jaren 70 om dit te herontwikkelen voor een nieuwe huurder. Al snel diende het Rijks Vastgoed Bedrijf zich aan als geïnteresseerde huurder voor 25.000 m2.

Eind 2018 zijn we gestart met het slopen van gevel, installaties en inbouwpakket om zo maximaal gebruik te maken van het betonnen skelet en duurzaam te kunnen bouwen. Het gebouw wordt conform de filosofie van EDGE voorzien van smart technologie en wordt Breeam Excellent gecertificeerd.

De bouw is in volle gang en de oplevering is naar verwachting aan het einde van 2019. Hierna zal het RVB de afbouw verzorgen.

Opdrachtgever

Locatie

Soort project

Omvang 

Aantal medewerkers

Rollen

 

EDGE – Senior management

Eindhoven tegen over het  centraal station

Herontwikkeling

25.000 m2

1.000

projectmanagement, bouwmanagement


 uimwerk creëert ruimte - om te kunnen werken - conceptontwikkeling, design & inrichting, bouwmanagement.

RUIMWERK Wij creëren ruimte. Zodat u beter kunt werken. – conceptontwikkeling, design & inrichting, bouwmanagement –

 

Project: CITO
Opdrachtgever: CITO
Oppervlakte: 10.000m2
Projecttype: Design & Build

Project: QPS
Opdrachtgever: QPS
Oppervlakte: 500m2
Projecttype: Design & Build

Project: Fellenoord
Opdrachtgever: OVG/EDGE
Oppervlakte: 25.000m2
Projecttype: Bouwmanagement